Gyógyító szimbólumok

Történetek a gyógyító szimbólumokhoz és
Gyógyító szimbólumok 

A szimbólumok különböző emberi traumák oldására szolgálnak, emelik a lélek melegét, és kinyitják a szellem ajtaját, hogy magasabb dimenziókba röpíthessenek. Tanításokat tudunk értelmezni, lehozni alacsonyabb dimenzió szintekre, hogy minden emelkedni tudjon általuk. Minden korosztály nyitott lehet rá, és mindenkinek addig a szintig működik, ameddig az illető ember beavatott. Nem veszélyeztet az, hogy túl lépünk a saját bensőnk határain, mert a szimbólum nem engedi, ha úgy tetszik értelmes intelligenciaként működik, amely tudja, hogy mire vagyunk képesek, és meddig mehetünk el, mondhatni, vigyáz ránk. A kártyák mellett Gábriel arkangyal üzenetei olvashatók

 • Image-empty-state.png

  Ég és Föld egyesülése

  A csodálatos lény te vagy: maga az Ember, ki tündököl a világban. A csoda benned van, használd a varázspálcád! S a hit, mit önmagadnak adsz, megvalósítja legőszintébb, legtisztább vágyad: ÖNMAGAD! Lelkednek adj szárnyakat! Testednek tápláló falatokat, mi éltet. Benned ne legyen fájdalom, s gyere ki a fényre, mert jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Isteni fény

  Mi árad benned, kíséri utadat: óvd, szeresd, éld át melegségét s érezd, jó Embernek lenni! Aki csak te vagy: a te belső éned és fényed. Fogadd el kérlek!

 • Image-empty-state.png

  A kiáradás

  A fény, mi belőled árad némelyeket vakká tesz, és visszatükrözi rád sötétségét. Érezd, hogy mindkettő benned is lakozik, és ez jó! Jó, mert így van meg az egyensúly. Tudd: ahogy te változol, a világ is veled változik.

 • Image-empty-state.png

  Vágy és óhaj tisztasága

  Mit őszintén, tisztán, szívből vágysz, az csak a tiéd lehet, mert te tudod: mi az ami téged éltet s boldoggá tesz. S már nem a külvilág zajára figyelsz...

 • Image-empty-state.png

  Út az egyensúly megteremtéséhez

  Az út önmagadhoz a belső nyugalmon és biztonságon alapszik. Megvalósulásod csak úgy teljes, ha gondolsz, érzel és cselekszel. A gondolat teremtő ereje alakítja érzéseidet és cselekvésed - s a hit a szívedben, hogy mindezt megtedd!

 • Image-empty-state.png

  Irigység és önszeretet

  Mit a külvilág zaja rád nyom, kimozdít önmagadból, s fényed nem látod; de ez a fény örökké benned lakozik s veled marad. Maradj belső énednél s ne hagyd, hogy a külvilág erős zaja lerombolja, mi benned ragyog! Hisz Ember vagy s ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Te és a külvilág

  Mit a szív kíván, néha fáj! Ha igaz és mély a fájdalom érzése, szíved igaz, tiszta szerelemmel izzik és segít újra egyesülni önmagaddal. S ez jó nagyon! A fájdalom és szeretet egyesítésével megtalálod önmagad, mert a szeretet ereje benned van s a külvilág fájdalmát már nem vállalod.

 • Image-empty-state.png

  Az igaz szerelem

  Az igaz szerelem felemel, s eggyé válik valós önmagaddal. Áramlik, mint a folyó a medrében és életet ad a világnak! Éld át és érezd a teremtés erejét, az eggyé olvadás gyönyörét s a boldogság forrását.

 • Image-empty-state.png

  Kettéválás

  Mi valaha egy volt, néha ketté válik, s útjuk másfelé visz. De az érintés megmarad s elkísér: hisz az emlék benned él. A szív, ha tiszta és őszinte önmagához, elfogadja a változást s keresi az újat, hol újra eggyé válhasson a mindenség érzésével. S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Sors

  Sorsod előre látod és átéled, hisz vállalod. Nem érted, hogy gyökered miért megy másfelé, elvégre róla származol. A gyökér a földön tart, de te kitörsz a fényre, s nem akarsz eggyé válni már a gyökérrel. De tudod: Belőle fejlődtél, s ő táplált életed fényében s csak általa születhettél.

 • Image-empty-state.png

  Most megélése

  Az életet élni kell és szeretni, s szeretve lenni! A jelenben benne van a múlt s a jövő, a kezdet és a vég. Mindig újat teremtesz, s egyszer minden véget ér! S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Önmagad hittel szolgálni

  A szolgálat nem a külvilág felemelését jelenti; hisz Isten fénye benned ragyog! Ha ezt a fényt táplálod, szereted, s elfogadod, fényed beteríti a külvilágot - elvárás s fájdalom, ragaszkodás és függőség nélkül. Így tudod feltétel nélkül szolgálni önmagad s a világot.

 • Image-empty-state.png

  Kezdet és vég

  Igazságban az igazság által az igazságért. Az igazság keresését önmagadban láthatod, hisz a kezdet s a vég te vagy. Hogy megtaláld összetört szíved darabjait, keresed; s ha kell, lemész a mély tenger vizébe is. Mert a mélységek mélyéből tör fel a forrás, mely tiszta még, s lelkedben ragyog! S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Békében önmagaddal

  Ha úgy érzed, elvesztetted a szeretetet, mi simogatta lelkedet, érezd az isteni szeretet erejét s fényét, mit szíved üzen! Üzen, ahogy dobog: szeretlek, szeretlek. Hisz élted vagyok s létezem!

 • Image-empty-state.png

  Rohanás, magány

  Adj időt magadnak. Ez a te életed, a tiéd s nem másé! Hisz arra adsz időt, hogy élj: a mának s a holnapnak. A nappal után az éj következik, s így váltják egymást. Ne gyorsíts, mert erőid széjjeláradnak, s nem látod így, ha a fény elárasztja testedet. Így csak a sötétség leple alá merülsz s magányossá válsz.

 • Image-empty-state.png

  Csepp a tengerben

  Csepp a tengerben tengerré válik s élteti a világot. Szíve a szívben boldoggá válik s élteti a világot. Érezd a világot önmagad körül s lásd: itt van dolgod s életed. A föld magához vonzott, hogy életet s boldogságot adjon, s te érzed: jó itt élni. S ez jó nagyon!

 • Image-empty-state.png

  Céltudatosság erősítése

  A energiák áramlását te magad irányítod önmagad számára. A cél, mit kitűzöl magad elé, lendít előre életed útján. Bármit elérhetsz, ha igazán mersz vagy vágyni, érezni, hinni; előre haladni s nem visszanézni.

 • Image-empty-state.png

  Dolgok szétválasztása

  Ami nem a tiéd: tudd, hogy képes vagy már különbséget tenni önmagad s a másik érzéseinek leválasztására. Ne cipeld magaddal már más fájdalmát, terhét, hogy tudj újra önmagad lenni s előre haladni saját utadon.

 • Image-empty-state.png

  Szeretet befogadása

  Nyílj ki s engedd át magad az érzésnek, mi melegíti lelkedet s testedet! A szeretet folyjon tested áramlataiban, hogy boldog s egészséges légy; ...s fényed erőt adjon a melletted levőknek is.

 • Image-empty-state.png

  Egységben való ringatózás

  Ha életedben újra megtalálod az egységhez való kötődést, a hovatartozást, hogy te is származol valahonnan, és tartasz valahová: ... érzed, milyen jó egységben lenni önmagaddal s a világgal.

 • Image-empty-state.png

  Jolly Joker

  Ha úgy érzed, nincs válasz s nincs kiút a helyzetből, miben vagy: ...találd meg a csodát, mi benned ragyog! Te is képes vagy megváltoztatni a helyzetet s a a világot magad körül: ...te magad vagy a megoldás!

 • Image-empty-state.png

  Az egy

  A béke és harmónia simogatja lelkedet. Vigyázz életed pillanataira s képeire, miket állítasz magad elé. Átmossa az érzés lelked minden pontját, s úgy élhetsz ahogy az Emberhez illik: ...békében s nyugalomban önmagaddal s a világgal.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now