top of page

Tanácsadás

Kristály tanácsadás

A kristályok és drágakövek szépsége minden időben magával ragadta az emberek képzeletét. Már az ókorban tudtak arról, hogy lehet velük gyógyítani és természetesen az ékszereket is szívesen díszítették drágakövekkel, valamint orákulumként is használták e becses értékeket. A biblia is ír erről, hogy a főpap melldíszén milyen ékkövek voltak. A kristályok kisugárzását a Kirlián felvételeken már lehet látni az 1930-as évektől kezdődően. 
Minden kristály bocsájt ki magából egy rezgést, amely jótékonyan hat az emberi szervezetre. 
Nagyon sok könyv jelent meg ebben a témában, de sok ellentmondásos közlés is van. Laikus olvasó kissé összezavarodhat és tanácstalanná válhat, ha könyvből vár tanácsot.
Nagyon fontos tudni, hogy a kristályok is rendelkeznek csakrákkal (energia felvevő központtal), amelyek szinte élővé tudják varázsolni a nemesköveket. A tanácsadásom lényege, hogy ráhangolódom a tanácsot kérő személyre és számára személyes kristályt ajánlok, melyet be is avatok a kérdezőnek.
Kristály tanfolyamokat is tartok,- alap,-közép, és –haladó szinten.
Egyénileg is foglalkozom a tanulni vágyókkal.

 

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba 

Gyógyító szimbólumok tanácsadás

A gyógyító szimbólumaim 2005-ben lettek publikálva. Azóta sokan használják ezeket a szimbólumokat kártya formájában, vagy reprodukció alapján. A mindennapi használatuk során sokaknak ad segítséget a hétköznapi élet nehézségeiben. 
Tanácsadásom lényege, hogy egy adott szituációra tudok szimbólum variációkat ajánlani a kérdezőknek. Emberi trumák tudnak általuk oldódni.

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba. 

Rovásképek alkalmazási lehetőségei

2007-től 2009-ig hoztam létre a rovásképeim gyűjteményét, mely 33 képből áll. Ezek a jelek kozmikus információkat adnak át az emberek számára. A rovásjeleket írásra és gyógyításra is lehet használni. Ha megtanuljuk ezeket a jeleket, akkor jelgyógyászat- szerűen lehet őket alkalmazni. Rávetíteni adott élethelyzetekre, adott egészségi problémákra.
A rovásképekhez tartozik egy számmisztika is, amely segítségével a kérdező neve és születési dátuma alapján egy küldetés bontakozik ki, valamint lehet értelmezni az adott név belső mélyebb tartalmát is. 

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba.

Tenyérelemzés

Van olyan nap, amikor a tenyerünket figyeljük öntudatlanul, nem is gondolunk arra, hogy saját lelkünk lenyomata tekint vissza ránk. Ez a sajátos tükör csak arra vár, hogy megértsd őt, hiszen lényed tökéletes mása. Amikor kezet fogsz, vagy végigsimítasz valakit finom vibrációk cserélődnek, és magad sem veszed észre, hogy mi minden változott közben. Lelked rejtett alagútjain elraktározódik minden érintés, minden vibráció, és az agy tevékenysége által ez a tükör átíródik. Amikor megszületsz tudatosabb vagy, mint hinnéd. Neveled környezetedet. Nézegeted a kezed, ökölbe szorítod, majd kinyitod.

Ott van tökéletes lényed ábrája már akkor a tenyeredben. Végtelen lehetőségekkel születsz meg, és csak rajtad múlik, hogy a rád bízott homokszemeket hogyan hasznosítod. Mit teszel hozzá, mit veszel el. Elindítasz egy gondolat folyamot, és már vonal formájában lassan körvonalazódik is a tenyeredben. Testi problémáidat is előre jelzi. A környezetszennyezés apró, pici pöttyök formájában, már lerakódik a tenyered finom bőrére. Szellemi előmeneteled erőltetett, vagy szép ívei mutatják hol tartasz most.

Sok-sok életet hátad mögött hagyva azt hinnénk, hogy elfelejtettük, de ez nem így van. Sokat próbált lelkek vonalvezetése olyan mint az ágaktól burjánzó fa. Minden hajtás, minden levél egy-egy megélés. Karmád tetszetős, vagy takargat-nivaló titkai, néha kacsintanak egyet kifelé a tenyeredből, mintegy mutatva mire is kell figyelni. Gyermekkori vágyak, egy kedves házőrző feje mutatja, hogy nem hagyott el, ott van a lenyomatodon. Egy lelki ficam sajátos játékos formában hívja fel magára a figyelmet.

Számok és betűk sorozata segít abban, hogy megértsd a majdnem megmagya-rázhatatlant. Meglepődnél, ha tudnád, hogy egy szeretett személy monogramja, vagy a sajátod ott van a kezedben. Geometriai ábrák, szimbólumok, rúna jelek árulkodnak arról, hogy mit kell erősítened magadban, hogyan tudsz szerencsé-sebb, boldogabb lenni. Amikor a tenyérben megtalálok egy szimbólumot, és úgy érzem, hogy viselőjét segítené útján, gyakran javaslok számukra talizmánt, amely egy választott ékszerkőből, és a talizmán hátoldalán egy vésetből áll, amely véset, már az illető ember lenyomatában ott van. Gyakori tapasztalat, hogy felerősíti az ember energia rendszerét. Amiről írtam több min két évtized tapasztalata. Ha érdekel keress meg! Rendeld meg tenyered elemzését!

Tenyérlenyomatok alapján test,- lélek, -szellem szintű elemzést végzek.  A lenyomatot felosztom 5 éves intervallumokra és ezen belül figyelem meg a benne lévő vonalakat, jeleket. A tenyér térképe ebben a formában hosszú távon megőrizhető és néhány év múlva összehasonlítás is végezhető. Tehetség, hajlamok, egészség, várható sorsváltozások figyelhetők meg a tenyérben.

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba.

Japán gyakorlatok

2000-ben végeztem el egy speciális kurzust Japánban a Goi Béke Alapítvány keretein belül. Azóta minden nap alkalmazom ezt a módszert és tanítom mások számára is. 
Három nagyon fontos gyakorlat van, melyet hang és mudrák segítségével hozunk létre.
Ware Soku Kami Nari- isteni lény vagyok c. gyakorlat, amely a felsőbbrendű énünket szólítja meg és általa magasabb szinten tudunk létezni.
Jin Rui Soku Kami Nari- az emberiség tökéletes c. gyakorlat, amely az emberiség felemelkedését szolgálja. A környezetünkben élő emberekért, valamint a világ különböző pontjain élő emberekért végezzük ezt a gyakorlatot. 
Isteni szikra gyakorlat, amely a bennünk lévő isteni szikrát szólítja meg, amely egy magasabb tudati szintre visz el. Ezáltal más szemmel fogjuk nézni a világot.
Speciális meditációs technika is tartozik ehhez a módszertanhoz. 
Aki többet szeretne erről a módszertanról tudni keressen fel és szívesen nyújtok bővebb felvilágosítást.

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba.

Számmisztika

A név és születési adatok alapján számmisztikai elemzést végzek, valamint öt éves előrejelzést.
Három számmisztikát alakalmazok, amely bővebb információt ad önmagunkról, valamint küldetésünkről, és a várható sorsváltozásokról. Párkapcsolatoknál összeillőséget is tudok vizsgálni az alapadatok ismeretében.
Hanganyagokat készítek.

Tanácsadáshoz és időpontért lépj velem kapcsolatba.

Csakra Tanfolyam/Tanácsadás

A csakrák energia felvevő központok, melyek az ember szellemi, lelki és testi működésére döntő hatással vannak. Ezek a csakrák tölcsér alakú virágkehelyhez hasonlítanak, különböző számú virágszirmok-kal. Minden csakra mélyéből egy csatorna indul ki és a gerinc-oszlopban található energia vezetékbe torkollik. A csakrákat a szusumná nevű, legfontosabb enegiacsatorna köti össze, amely a gerincoszlop belsejében, a fej irányába felfelé halad, és a fejtetőn végződik. A csakrák állandó körkörös mozgásban vannak. Innen ered a nevük is, mivel szanszkritül a csakra kereket jelent. Ha a csakrák jól működnek a szervezet is jól működik. Betegség esetén a megfelelő színnel és kristállyal stimulálhatjuk a csakrákat, amely információkat küld az érintett szervhez.

Tanfolyamaim során megismehetjük a csakrák forgási irányát, színeit, mantráit, illóolajait, és a hozzájuk tartozó kristályokat is. Talpreflexológiai és kézreflexológiai pontokat is tudunk tölteni a megfelelő kristállyal, illóolajjal, színnel.

Vezetett meditációval minden nap tudjuk a csakráinkat frissíteni, tisztítani.

A tanfolyam / tanácsadás online és személyesen is elérhető.
Időpontért lépj velem kapcsolatba.

1.jpg
Gyógyító szimbólumok.jpg
d.jpg
tenyerelemzes.png
Image by Daniil Vnoutchkov
Image by Mika Baumeister
csakra-csakrák-1.jpg
Kristály tanácsadás
Gyógyító szimbólumok
Rovásképek alkalmazása
Tenyérelemzés
Japán gyakorlatok
Számmisztika
Csakra tanfolyam
bottom of page