top of page

A Nap

Hajnalodik. Ülsz egy tónak a partján és figyeled a fényeket. Vöröses izzással felserken a Nap. A színe lassan változik. Sárgás, aranyló fényben tündököl.

Elmondhatod az imádságot, amit tanultál.

Nap, te gyönyörű,
Nap, melegeddel körbeölelsz.
Kacagó sugaraid mosolyt fakasztanak lényemben.
Meleg madárfészek a bensőd.
Óvó, vigyázó tekintetek ölelnek.
Nap, te gyönyörű.
Áldott isteni erő.

A ragyogó fényben minden világossá válik.

A Nap felszínre hozza a valódi igazságokat. Megértél rá. Látod önmagad teljesen csupaszon, lélekben, szellemben, testben.

Látod mi a hiányosságod, de még azt is szereted önmagadban. Látod mi az erényed, és örömmel simítod végig. Örömkönny hagyja el a szemed. Pár perc múlva mosolyodban visszatündököl a Nap fénye. Áldott, meleg mozdulattal fogadod önmagadba a fény tisztaságát.

Fejedet alázattal meghajtod a nagy mennyei atya előtt, és ennyit mondasz csupán: beteljesedett.

Beteljesedett, amire vártál, minden ragyog benned.

Még érzed, hogy mekkora munka van a hátad mögött. Még fájnak a tagjaid az elvégzett feladatra emlékeztetve, de nem bánod, mert amire vártál az beteljesedett. A fény átvilágította minden sejtedet. A tudatosság fénye átjár. Látsz, érzel, hallasz, szeretsz.

Mindent és mindenkit. A legteljesebb szeretőd rád talált, és fogja a kezed. Végre megengedted magadnak az életet.

Férfi és nő egymásra talál ebben a fényben, már nem tévesztik el az irányt, pontosan azt az egyet ölelik magukhoz. Nincs gondolat, nincs szó ezekben a pillanatokban. Megérkeztél önmagadba.

Javaslat: ha a Nap kártyát hozza elébed az élet, akkor tudatosíthatod magadban, hogy az öröm közelít feléd. Légy készen a befogadására. Tudd, hogy minden visszaszáll rád. Az elültetett figyelem magok most kikeltek, és a napfényben fejlődnek. A fák halkan susogják neked: lépéseid a beteljesedés felé visznek.

Tudatosítsd magadban, hogy Isten mindig a legjobbat szeretné neked, és mindig odaadja számodra, amire szükséged van.

Mondj el egy szép imádságot még ma!

bottom of page