top of page

Cloths, Elves

Mediaval Cloths

2012-óta foglalkozom középkori jellegű ruhák és kiegészítők (sapkák, övek, tarisznyák) tervezésével, kivitelezésével. E ruhadarabok sajátossága a jó és természetes anyagokban, mint -gyapjú, lenvászon, selyem- a harmónikus és életvidám színekben és ötletes szabásmintákban rejlik. Mindezek biztosítják viselőjüknek a kellemes és eredeti középkori élnényt. Igyekszem a ruhákat és kiegészítőket úgy megtervezni, hogy a mai vieselet mellé is beillesztehető legyen. Ha szeretnél személyreszabott ruhadarabot, mely idézi a középkort, akkor írj, és megtervezem neked, és kivitelezem.

Ha van olyan régi ruhadarabod, melyet szívesen átalakíttatnál, akkor ötletezzünk együtt! Ne dobd ki a nagymama régi dolgait!

 

Mediaval Cloths


Megrendelés


A megadott sorszámra hivatkozva megrendelheti, vagy megbeszélés szerint hasonlót, vagy egyedi igényt is figyelembe tudok venni.

Lépj kapcsolatba velem!

Elves

2013-ban kezdtem el manókat mintázni. Igazi jóbarátaim lettek. Mindenki, aki látta őket jókedvre derül tőlük. Az öregebbik Józsika, a fiatalabbik, aki csak 350 éves Sanyika. Ha szeretnél te is egy személyreszóló manócskát, aki gyógyítja a lelkedet, testedet, akkor írj nekem és megtervezem számodra és meg is varrom. A manók lábában és karjában féldrágakövek találhatók, melyek gyógyító hatást fejtenek ki.
 

Elves


Megrendelés


Megbeszélés szerint hasonlót, vagy egyedi igényt is figyelembe tudok venni, a manók elkészítése során.

Lépj kapcsolatba velem!
 

bottom of page